Arinto Projectplanning

Projectplanning maakt komaf met overschreden deadlines en SLA’s

Eenvoudig overzicht over uw projecten en milestones! Uw projecten en de operationele planning elk in een aangepast planbord.

3 vaak voorkomende frustraties bij projectplanning!

Geen zicht op de projectvoortgang:

Mislopen deadlines/SLA’s, opgelopen conflicten, geen overzicht over uitvoering, …

Geen gebruiksvriendelijk planbord:

Uw project wordt grafisch getoond…maar uw projectstappen geraken niet optimaal gepland!

Wijzigingen niet kunnen rechtzetten:

U stoomt wanneer uw projectstappen telkens verschuiven. Ingrijpen is steeds weer een nachtmerrie.

Bij het plannen van projecten is de samenstelling van iedere projectstap veelal de moeilijkste stap. Dankzij Arinto Projectplanning beschikt u over een operationeel planbord waarbij iedere projectstap zorgeloos aan individuele medewerkers of teams kan worden toegekend, alsook ook een project planbord waarbij u het overzicht van de projectstappen en milestones in één overzicht gepresenteerd krijgt.

Met de combinatie van Projectplanning, voor uw operationele planning van iedere projectfase, en Arinto Mobile, waarmee u uw uitvoering en prestaties automatiseert, heeft u alles om in te grijpen om de optimale projectvoortgang te verzekeren.

Milestones en SLA’s overzichtelijk weergegeven!

Het planbord voor projectplanning visualiseert alle projectstappen en de projectvoortgang. U springt meteen voor een projectconflict naar het operationele planbord voor het ingrijpen van de planning.

Uw project plannen wordt een makkie!

Of het nu om een project met één of meerdere projectstappen gaat, Arinto ondersteunt u in het plannen van alle deeltaken rekening houdend met uw parameters om een planning efficiënt uit te voeren. Op die manier behoudt u de optimale balans tussen alle projectfasen en beschikbare medewerkers.

Plotse wijzigingen en verstoringen herplant u zorgeloos!

Uw project of projectstap wordt constant verstoord door ad-hoc wijzigingen waardoor uw planner prompt moet reageren? Arinto genereert optimale voorstellen of herplant desgewenst alle verstoringen telkens rekening houdend met alle randvoorwaarden zodat uw project binnen de milestones blijft draaien!

Planning gekoppeld aan de real-time uitvoering!

Via Arinto en de geïntegreerde mobiele tijdsregistratie krijgt u inzage in de voortgang tussen uw project en uitvoering op het terrein. Zodoende heeft u een perfect beeld van uw plannings- en uitvoeringskwaliteit en krijgt u een perfecte basis om uw nacalculatie uit te voeren.

Uw planning altijd en overal toegankelijk!

Arinto maakt uw planning inzichtelijk voor al uw medewerkers op een gebruiksvriendelijke digitale manier zodat iedereen digitaal en mobiel toegang kan krijgen tot alle geplande opdrachten! Het aanvragen van verlof, het consulteren van de planning en registreren van prestaties worden nog eenvoudiger dan u had gedacht! Administratie en papieren werkbonnen behoren tot het verleden.

Uw materialen en bestellingen gelinkt aan uw project!

Wanneer bij een planning uw materialen en onderdelen deel uitmaken van een succesvolle uitvoering, helpt Arinto u met een gedetailleerde materialenplanning die rekening houdt met beschikbaarheid, eenheden en wacht- en levertijden.

In balans met uw capaciteit op het werkvolume!

Arinto geeft u inzage in de nodige capaciteit op basis van de duurtijden per opdracht, de vereiste competenties en beschikbaarheid voor de uitvoering. U krijgt perfecte inzage op uw werkvolume en kan u uw medewerkers juist beheren. U weet vanaf nu wanneer en waar u moet schakelen!

Kristof BriersProjectplanning