Arinto Planning voor dienstverleners

Lift uw dienst naar het hoogste niveau!

Mik naar nóg meer klantentevredenheid door sneller en accurater te communiceren, inzage te geven in prestaties en korter op de bal in te spelen. Maak de lijn tussen uw klantencontactcenter en de klant zo kort mogelijk en bouw geautomatiseerde probleemoplossingen in om uw ratio in kwaliteit van uitvoeringen te verbeteren met Arinto!

Een glimp op slechts enkele voordelen voor U

Stel je eigen projectfases op en voeg meteen randvoorwaarden en deadlines toe. Plan uw eigen mensen of onderaannemers met behulp van meerdere planborden.

Projecten en medewerkers koppel je in de planningsagenda waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen, dit zowel voor de planning als de uitvoerders.

Check in geen tijd en per project alle gepresteerde uren, verbruikte materialen en het beschikbare materieel,…

Uw planning is afgestemd op uw calculatie, uw facturatie wordt aangestuurd door uw planning. Beter zelfs, de digitale afhandeling zorgt voor zicht op voortgang en controle over uitvoering.

Uw communicatie met uw klanten en medewerkers wordt transparant. Uw relatie wordt een duurzame fundering. Uw bouwt verder op vertrouwen en genereert meer tevreden klanten.

Voor ons ben je geen nummer

Arinto helpt jou graag verder, en als het kan via een direct contact. Uw weg naar Arinto kan ook buiten klassieke support lijnen. Onze consultants negeren geen rechtstreekse vraag.

Software, eenvoudig maar krachtig

Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en eindgebruikerstevredenheid. Aan de hand van krachtige algortimes en meerdere planborden met aangepaste functionaliteiten voor ieders probleem beantwoordt Arinto aan jouw nood.

Koppelingen als standaard

Optimaal plannen (en dus werken) kan niet zonder integraties van en naar andere toepassingen. De oplossingen van Arinto zijn dermate flexibel en open om het geïntegreerde werken zo makkelijk mogelijk te bereiken.

Kristof BriersPlanning voor dienstverleners