Arinto Planning voor bouw

Altijd perfect controle over de planning van jouw bouwprojecten!

Optimaal plannen en uitvoeren van de verschillende stappen in een bouwproject met controle over de progressie via doorgedreven communicatie tussen werf en kantoor:  een must voor bouwbedrijven met meerdere projecten in de steiger!

Een glimp op slechts enkele voordelen voor U

Stel je project op met verschillende fases en milestones. Voeg meteen randvoorwaarden en deadlines toe. Bepaal de benodigde competenties en marges voor iedere stap.

Laat Arinto de mogelijke startdatum van je project bepalen. Hou hierbij automatisch rekening met de beschikbare capaciteit en competenties van jouw werknemers en onderaannemers.

Koppel het juiste team of uitvoerder aan iedere stap in de planningsagenda. Wijs materieel toe waar nodig en controleer bestelinfo van de nodige materialen.

Elimineer tijdverlies: via de directe connectie tussen de smartphone of tablet bij de uitvoerder en de pc op kantoor worden werkbonnen, tijdsregistraties, materiaalverbruik en alle projectgegevens gedeeld.

Uw planning is afgestemd op uw calculatie, uw facturatie wordt aangestuurd door uw planning. Beter zelfs, doorgedreven digitalisering geeft uw klanten en onderaannemers zicht op voorgang van de uitvoering.

Uw communicatie met uw klanten en medewerkers wordt transparant. Uw relatie wordt een duurzame
fundering. Uw bouwt verder op vertrouwen en genereert meer tevreden klanten.

Voor ons ben je geen nummer

Arinto helpt jou graag verder, en als het kan via een direct contact. Uw weg naar Arinto kan ook buiten klassieke support lijnen. Onze consultants negeren geen rechtstreekse vraag.

Software, eenvoudig maar krachtig

Onze focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en eindgebruikerstevredenheid. Aan de hand van krachtige algortimes en meerdere planborden met aangepaste functionaliteiten voor ieders probleem beantwoordt Arinto aan jouw nood.

Koppelingen als standaard

Optimaal plannen (en dus werken) kan niet zonder integraties van en naar andere toepassingen. De oplossingen van Arinto zijn dermate flexibel en open om het geïntegreerde werken zo makkelijk mogelijk te bereiken.

Koen Van WijmeerschPlanning voor Bouw