Blog

Laatste nieuws en updates

Interview met Bart Cleeren

Recent groeide ons team uit met nieuweling Bart Cleeren. We stellen hem graag even aan jullie voor op basis van enkele vragen en antwoorden.

Bart, wat is jouw rol binnen Arinto?

Ik ben een full stack-developer, en dus programmeer zowel de front- als backend-functionaliteiten van Arinto Planning software.

Hoe ervaarde je het sollicitatieproces bij Arinto?

Mijn sollicitatie bij Arinto verliep volledig zonder stress, ondanks dat het wèl één van mijn eerste sollicitatiegesprekken was. Ik werd zeer goed onthaald door iedereen, echt een leuke ervaring.

Hoe heb je gevierd dat je bij Arinto kon beginnen werken?

In eerste instantie spring je een gat in de lucht, natuurlijk. Ik heb daarna enkele vrienden opgetrommeld om samen iets te gaan drinken op café.

Wat is je grootste uitdaging geweest tot nu bij Arinto?

Angular leren was sowieso een uitdaging. Angular is een scriptietaal van Google die ik nog niet kende, maar die we bij Arinto zeer intensief gebruiken. Ik heb in het begin enkele weken lang filmpjes gekeken over hoe het werkt en ben er nog steeds over aan het bijleren. Een dikke pluim ook voor mijn collega’s. Hun ondersteuning in dit leerproces is fantastisch!

Ik kijk enorm uit naar de uitdagingen die er nog aan gaan komen. Tijdens mijn opleiding kregen we ooit de opdracht een zeer ingewikkeld programma te schrijven. Dat Eureka-moment, waarbij debugging geen fouten meer tegen kwam,  is geweldig. Op dat moment weet je dat je een moeilijke taak tot een goed einde gebracht hebt. Ik hoop dat soort gevoelens bij Arinto nog zeer regelmatig te mogen ervaren.

Een goede planning helpt om….

Je werkdag productiever te maken. Dat is weliswaar een werkpuntje voor mij.

Je bent jarig en trakteert je collega’s op….?

Zelfgemaakte brownies, zonder twijfel. En dan bedoel ik ook echt zelfgemaakt, hè. Ik doe niet mee aan die Dr. Oetker-pakjes waarbij je eigenlijk geen werk hebt. Als ik brownies maak dan begin ik van nul te werken. Jammer genoeg ben ik net verjaard. Het zal dus nog even duren eer mijn collega’s kunnen oordelen of mijn brownies op iets trekken of niet.

Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?

Een huis kopen. Ik zou niet weten wat ik anders zou kopen. Een huis is een slimme investering, en je bent voor altijd verlost van huurkosten. Wie zou dat niet willen?

Interview met Bart Cleeren
Share this post